Even voorstellen: de nieuwe beheerders2024 nieuwe beheerders

Zoals velen al weten, zijn Harm-Jaap en ik recent gestart als nieuwe beheerders, en inmiddels wonen we ook echt op Ada’s Hoeve. We zijn heel blij dat wij deze functie gekregen hebben, en zijn van plan om er een hele mooie tijd van te maken hier, voor onze gasten, onze vrijwilligers en voor onszelf!

Voor wie ons niet kent: we zijn allebei 50, hebben twee dochters Vera en Ina die studeren en het huis uit zijn. Wij hebben allebei een uitgebreide scoutingervaring, met name bij Manitoba in Leusden en in diverse bestuurlijke en landelijke functies. We zijn gek op buiten zijn, kamperen, vuurtjestoken en zeekajakken. De afgelopen 13 jaar hebben we in Drenthe gewoond. Ik ben huisarts en heb daar een eigen praktijk gerund, met hulp van Harm-Jaap als praktijkmanager. Voor deze praktijk en voor onze mooie boerderij in Gasselte zijn we nog op zoek naar opvolgers. Als we de praktijk hebben kunnen overdragen, hopen we veel tijd te hebben om Ada’s Hoeve, samen met het geweldige team aan vrijwilligers, nog mooier te maken dan het al is. Momenteel hebben we het nog wel even druk met de dagelijkse praktijkvoering en het zoeken naar opvolgers.

Op Ada’s Hoeve, waar we sinds een paar jaar rondliepen als kampstaf, zijn we wel al begonnen met het regelen van de lopende zaken (en dat zijn er veel!) en met het hernieuwd kennismaken met alle vrijwilligers en coordinatoren. Ons eerste jaar willen we gebruiken om er achter te komen wat er allemaal speelt, wat onze verplichtingen zijn, en welke wensen er spelen. Daarna willen we, samen met het beheerteam en de vrijwilligers, gaan werken met de missie en visie van Ada’s Hoeve, en bouwen aan een praktisch bruikbaar meerjaren beleidsplan op de diverse gebieden, zodat we goede keuzes kunnen maken waar we heen willen en hoe we daar komen.
We wensen iedereen een schitterende tijd bij Ada’s Hoeve, wij gaan ervan genieten!

Hartelijke groet, Marinka en Harm-Jaap

 

2024-nieuwe_beheerteam.jpg

Het nieuwe beheerteam is uiteraard ook gewijzigd en bestaat vanaf april 2024 uit (zie foto vlnr) Ronald Meulenkamp, Koen Geerlinks, Marinka van Dijk en Harm-Jaap Roetman.