Veelgestelde vragen

Zie onze prijzen voor een volledig overzicht.

Het beste kun je ons reserveringsformulier invullen. Nadat je het reserveringsformulier hebt ingevuld en verstuurd, ontvang je binnen enkele werkdagen een reactie van ons. Als je een voorkeur hebt voor een bepaald veld, kun je dat aangeven (geef ook aan waarom). Wij proberen dan rekening te houden met jouw wensen. Soms kan het zijn dat jouw gewenste veld al geboekt is (zeker in het hoogseizoen). Reserveer daarom tijdig!

Je kunt zelf checken of een accommodatie of kampeerveld beschikbaar is. Dit kun je zien op de pagina van de accommodatie of kampeerveld onder het tabblad "Beschikbaarheid en Boeken".

Ja, dat is mogelijk. We hebben een pinautomaat bij de receptie.

Nee, Ada's Hoeve is een autovrij-terrein. Er zijn handkarren beschikbaar om bagage naar de kampeervelden te vervoeren. Daarnaast hebben we knobbelkarren die je voor een aanhanger kunt koppelen. Zo kun je dus eenvoudig je eigen aanhanger het terrein oprijden. Aanhangers mogen gewoon op jouw kampeerveld blijven staan tijdens het verblijf. Voor grote evenementen kunnen aparte afspraken worden gemaakt.

Nee, je kunt geen pionierhout en/of tonnen reserveren. We hebben voldoende pionierhout en tonnen om alle groepen te voorzien.

Nee, dat kan niet. In de zomerweken kun je bij aankomst gelijk met de kampstaf overleggen. Geef aan op welke dag en tijd jouw groep wil boogschieten. In het voor- en naseizoen kun je via e-mail afspraken maken met de beheerders

Elk kampeerveld, het Jamboreehuis en de Trekkershutten hebben een eigen kampvuurplaats. Kampvuren zijn alleen toegestaan op de herkenbare stookplaatsen. Let op! Je mag uitsluitend in een vuurton (kamp)vuur maken. Tafelvuren en barbecues zijn alleen in overleg met de kampstaf/beheerder mogelijk. Bij langdurige droogte kan een stookverbod worden ingesteld. Hout voor het tafelvuur en kampvuur kun je (bij voorkeur) uit het bos halen of uit de op het terrein aanwezige houthokken. Houthakken doe je niet in het gras vanwege de splinters: de maaimachine loopt erop vast.

Ja, zeker. Overleg dit vooraf en zorg ervoor dat de boom beschermd wordt door jutezakken of een ander soort bescherming. Zolang de pioniertouwen maar niet rechtstreeks op de boomschors snijden.

Renbaan A, Missieveld, Leidersveld 2, Westhoek en Roggeveld A zijn ideaal voor een hangmat.

Nee, dat kan niet. We hebben een beperkt assortiment van badges en naambandjes. Voor blouses kun je het beste naar de dichtstbijzijnde grote Scoutshop gaan. In de buurt van Ommen is dat de Scoutshop Zwolle.

Nee, dat mag niet. Ada's Hoeve is een terrein waar we zorgdragen voor de natuur, planten en dieren en waar we graag in rust willen genieten van deze natuur. Als je alleen iemand ophaalt moet de hond op de parkeerplaats wachten. Aan de overkant van Ada's Hoeve in het bos kan de hond uitgelaten worden.

Nee, er zijn geen koelkasten aanwezig voor etenswaren. De koelkast die aanwezig is, is alleen bestemd voor het bewaren van medicatie.

Wij hanteren een 80% regeling. Dit betekent dat bij een opgave van 20 personen er voor 16 personen minimaal betaald dient te worden (80% van 20 = 16). Als er meer personen komen dan opgegeven, wordt dit bij aankomst verrekend en moet er bijbetaald worden. Als je wilt voorkomen dat je voor teveel personen moeten betalen, reserveer dan voor iets minder personen.

Ja, er is WiFi op het voorterrein, rond de receptie en in het Jamboreehuis. Er is een aparte inlogcode voor nodig. Deze vind je bij de receptie.

Er zijn een aantal velden met stroomvoorziening. Dit zijn Roggeveld B, Roggeveld C, Leidersveld I en Leidersveld II. Hier vind je aansluitingen van 4 ampère. Houd er rekening mee dat hier dus geen zware apparaten op kunnen worden aangesloten.