SCOUTINGBOEK_ADAS_HOEVE_2023-02-21.png

Ontzettend trots zijn wij op de rijke historie van het Gilwell Ada’s Hoeve terrein welke zorgvuldig is gebundeld in ons jubileumboek. Het boek heeft een hard kaft, telt 152 pagina's met veel mooie foto’s en is tot stand gekomen onder leiding en coördinatie van Monic Breed en Hans Hogenbirk.

Precies 100 jaar geleden op 9 juli 2023 is op Ada’s Hoeve de eerste Gilwell training gegeven 9 juli 1923. Wij reikten op onze verjaardag het eerste exemplaar van het Jubileumboek uit aan Alice van den Nieuwboer (wethouder Ommen), de Stichting Oud Ommen en aan het cultuurhistorisch museum Ommen. Vanaf maandag 10 juli is de verkoop gestart via de shop op Ada's Hoeve of per post (vul daarvoor het bestelformulier in)  

Bestellen

Het boek is een echt ‘bewaar-item’ en staat mooi in de boekenkast. Wil jij ook een exemplaar kopen? De prijs van het boek is € 20,-. Daar komt dan eventueel nog € 6,- verzendkosten bij. 
Heb je interesse? Bestellen kun je hier

Enkele reacties:

  • Het prachtige boek over Gilwell Ada’s Hoeve lag al in de brievenbus. Geweldig mooi boek zo zag ik al. Ik ga er vast veel leesplezier aan beleven.
  • Jullie jubileumboek werd vandaag bezorgd. Wat is het mooi geworden
  • Met volle verwondering heb ik zojuist even door het boek geneusd. Wat ziet het er keurig uit! Echt mooi gedaan, daar zit duidelijk veel werk in! Een waardevol historisch document. Dank er voor!
  • Jullie mogen best trots zijn op zo'n mooi jubileumboek. Ook mogen jullie trots zijn op een terrein dat de tand des tijds (al 100 jaar) heeft doorstaan. Ik heb ook mooie herinneringen aan het kamperen bij jullie. 
  • Wat een prachtig lees- en kijkboek hebben jullie gemaakt! Met een mooie balans tussen oude en recentere geschiedenis.
  • Wat een fantastisch boek!!!! Lof en lauwertakken!!!!
  • Mijn diepe bewondering voor het vele werk aan het boek “100 jaar Gilwell Ada’s Hoeve”, dit moet ook eindeloos spitwerk zijn geweest, en dat er allemaal tussendoor, hulde.

Hieronder een impressie van enkele bladzijden

boek pagina 01boek pagina 02