Scoutcentrum Gilwell Ada's Hoeve is te bereiken:

routekaartAdres

Scoutcentrum Gilwell Ada's Hoeve is gelegen aan de Zwolseweg 17, 7731 BC in Ommen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0031 (0)529 45 14 89.

Met de auto

In de meeste gevallen zul je via de A28, N340 of N348 naar Ommen komen. Ga in het centrum van Ommen rechtsaf de brug over. (Linksaf als je vanuit de richting Hardenberg komt.) Gelijk na de brug weer rechtsaf slaan de Zwolseweg in. Na ruim een kilometer ligt Gilwell Ada's Hoeve aan je rechterhand.

Vanuit de richting Hellendoorn of Den Ham sla je vlak voor de brug in Ommen linksaf de Zwolseweg in. Na ruim een kilometer ligt Gilwell Ada's Hoeve aan je rechterhand.

Met de fiets

Rondom Ommen liggen prachtige fietspaden. Vanuit alle richtingen kun je dan ook prima op de fiets naar Gilwell Ada's Hoeve komen. Raadpleeg een goede kaart *) voor de mooiste route.

Met de trein

Elk half uur rijden er vanuit Zwolle en Emmen treinen naar Ommen. Vanaf station Ommen loop je in ruim een kwartier naar Gilwell Ada's Hoeve. Loop de Stationsweg uit en ga vlak voor het einde linksaf Het Laar in. Wandel het hertenkamp voorbij. Je komt nu op de Zwolseweg. Ga linksaf. Na een kleine kilometer sta je voor Gilwell Ada's Hoeve.

GPS

Gebruik je een routenavigatiesysteem dan kun je de volgende GPS-coördinaten gebruiken: N52 30.862 E6 24.128.

Geef je adres op en bepaal je route naar Gilwell Ada's Hoeve!