KN5D8520Ada’s Hoeve is 45 hectare groot, ligt midden in het bos aan de rivier de Vecht én beschikt over de standaard voorzieningen van een evenemententerrein. Dankzij de unieke ligging wordt het terrein regelmatig gebruikt voor grote evenementen, bijeenkomsten en themafeesten.

Ada’s Hoeve is een officieel labelterrein van Scouting Nederland. Door de prachtige en beschutte ligging wordt het terrein ook voor andere doeleinden gebruikt. Het terrein biedt veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten, bijeenkomsten en evenementen in grote tenten. Het terrein, de kampeervelden en accommodaties kunnen door iedereen, zowel privé als zakelijk, worden gehuurd.

Het terrein is opgedeeld in 25 velden, van klein tot groot, allen met een eigen watervoorziening en knusse kampvuurplek. De grotere grasvelden lenen zich uitstekend voor ruim opgezette activiteiten of grote tenten. Sommige velden liggen midden in het bos omringd door eeuwenoude bomen en andere velden liggen langs de waterkant. Er is zelfs een strandje langs de Vecht. De grote centraal gelegen kampvuurkuil met zitplaatsen maakt de natuurbeleving compleet en leent zich uitstekend voor optredens.

Het terrein beschikt over standaard voorzieningen, zoals: toiletgebouwen, stromend water, gratis parkeren en wifi. Afhankelijk van jouw wensen kan Ada’s Hoeve gedeeltelijk of volledig gehuurd worden. Tijdens een dagevenement kunnen wij maximaal 2.500 bezoekers verwelkomen. Voor een volledig weekend, waarbij de bezoekers blijven kamperen of gebruikmaken van de accommodaties op het terrein, geldt een maximum van 1.500 personen.

Wil je een evenement organiseren –met of zonder overnachting– voor een dag, weekend of zelfs langer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met de beheerders van Scoutcentrum Gilwell Ada’s Hoeve, klik hier voor onze contactgegevens.

IMG 1948IMG 6641KN5D8536KN5D9901