Bos, terrein en gebouwen

De coördinatoren bos- en terreinbeheer en opstallen en materiaal werken samen met een klusteam dat zeer veelzijdige taken uitvoert die samenhangen met het onderhoud van bos, terrein, opstallen en materiaal op het kampeerterrein. Daarnaast zijn er ook incidentele klussers, die geen deel uitmaken van het vaste klusteam, maar hun specifieke expertise met plezier inzetten. Jaarlijks organiseren de coördinatoren in het najaar en de winter werkdagen waarin een ieder kan werken aan de klussen die op stapel staan of waarvoor specifieke expertise handig is. Voor iedereen is wat te doen: er is altijd genoeg opruimwerk binnen en buiten onder het motto: vele handen maken licht werk. Naast werken aan het onderhoud van gebouwen, bos en terrein.

Klusgroepen

Naast het klusteam zijn er specifieke groepen betrokken bij Ada's Hoeve. Bijvoorbeeld stammen die jaarlijks een vaste klus voor hun rekening nemen, zoals zagen, loodgieterswerk en werken aan electriciteitswerk of schilderen van de trekkershutten.
Wil jou groep ook nu en dan aan het werk op Gilwell Ada's Hoeve? Neem contact op met:

  • Voor werk in het bos of op het terrein met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Voor werk aan de gebouwen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Reginald Grendelman
  •