DSC03245Het nieuwe kampeerseizoen gaat er weer aankomen en dus zijn de vrijwilligers op Ada’s Hoeve druk bezig om het 40 hectare grootte terrein weer op orde te maken. Voor die werkzaamheden moesten we dit jaar op zoek naar een nieuwe weidesleep, want de oude was op. Die nieuwe weidesleep werd gevonden bij Boma Staalbouw uit Mariënberg. Daar worden weideslepen gemaakt, in diverse formaten en types. 

Na goede contact en afstemming heeft de Boma aan Ada’s Hoeve een compact model (die uitklapbaar is) geschonken. Hiermee kunnen we door smalle paden en velden en kunnen de grote velden ook effectief gesleept worden. Tevens heeft Boma Mechanisatie er ook voor gezorgd dat de tractor en maaimachine weer tiptop in orde zijn voor het nieuwe seizoen!

We bedanken Boma Staalbouw en Boma Mechanisatie voor deze hele mooie gift!

WP 20180321 17 45 12 Pro

Tijdens de kampstafdag werden Ronald en Froukje Zijlstra als nieuwe beheerders van Gilwell Ada’s Hoeve geïnstalleerd. Samen met hun dochters Meike en Jente bewonen ze de boerderij. Met Anne Bijl, Dirk Engberts en Rob Spijker is nu ook het beheerteam weer compleet.

Vanaf 24 maart 2018 kun je weer volop kamperen op dit prachtige terrein langs de Overijsselse Vecht. Je kunt nu al reserveren. Kijk op kampeervelden en leg jouw kamp nù vast voor 2018!

beheerders 2018 1200px

beheerteam 2018 1200px

Het beheerteam (Rob Spijker, Fraukje Zijlstra, Anne Bijl, Dirk Engberts, Ronald Zijlstra)

kampstaf 2018 1200px 

Het kampstafteam