Bekijk HIER het nieuws over ons 100 jarig Jubileum

23/9: Reünie voor (ex)medewerkers/sters en relatiesLOGO adashoeve 100jaar

Alle (ex-)vrijwilligers en relaties zijn van harte welkom op zaterdag 23 september van 14.00 uur tot 22.00 uur.
Tijdens dit fantastische reünieweekend kun jij je weer helemaal onderdompelen in die echte Gilwell-Ada’s Hoeve-sfeer. Je ontmoet andere (oud-) vrijwilligers, we nemen je mee in het hedendaagse ‘reilen en zeilen’ op het terrein en als je durft kun jij diverse scout-activiteiten ondernemen zoals een trappersbaan, kanovaren over de Vecht of meedoen aan een workshop verzorgd door Gilwelltrainingen van huidige en oud trainers Team Gilwell. Tevens kun je je verdiepen en rondneuzen in de rijke historie van Gilwell Ada’s Hoeve met een bezoek aan de expositie 100 jaar Gilwell Ada’s Hoeve en Gilwell Trainingen.
Er is gelegenheid om een nachtje te komen kamperen!
>> KIJK IN HET MENU 100 JAAR JUBILEUM

 

9/9: Open (Monumenten)dagOMD logo BG

Ada’s Hoeve hield een open dag voor publiek uit de regio. Ook was het terrein opgenomen in het programma van de Open Monumenten Dag. Het thema van dit jaar 'Levend erfgoed' past immers heel goed bij Ada’s Hoeve. Een unieke kans voor bezoekers om te zien wat er zich op Ada’s Hoeve - dat normaliter gesloten is voor bezoekers – afspeelt.

Bezoekers konden:

  • Een kleine expositie bekijken over Gilwell Ada’s Hoeve met foto’s en voorwerpen uit onze 100 jarige geschiedenis
  • Een korte wandeling (circa 1 km of 30 minuten) maken op het kampeerterrein via informatiebordjes bij bezienswaardigheden zoals de Receptie en het Magazijn uit 1955, de totempaal die in 1960 is geplaatst, het Jamboreehuis uit 1995, een faunatoren en de grote kampvuurkuil.
  • Ontmoetingen hebben met medewerkers die bij Ada’s Hoeve actief zijn.
  • Diverse (outdoor) activiteiten doen zoals boogschieten, bubble voetbal en klimmen en klauteren door outdoorcentrum NuNature.

 

[powr-social-feed id="cd863dc6_1584386680"]