Het echte hoog seizoen zit er nu op en we zijn best tevreden. De zomerkampen zijn allemaal goed verlopen. We hebben veel positieve berichten ontvangen over de organisatie en communicatie vanuit Ada’s Hoeve. Maar ook over de goede dienstverlening zoals het plaatsen van de Dixies en het toewijzen van parkeerplekken en aanmeldtijden, zodat alles op een rustige manier binnen kon komen. De zaken waren duidelijk en goed georganiseerd wat betreft de maatregelen en protocollen voor Corona die in acht zijn genomen. Het is een manier waar we in de toekomst nog naar kijken en van leren. Zeker voor in de drukke kampeerweken, iedereen was hier namelijk enthousiast over zowel kampeerders als kampstaf.
Ook een succes was de indeling van het terrein. Het terrein was verdeeld in 3 sub groepen terreinen (zie afbeelding) met een eigen kleur. De kleur bepaalde de op- en uitgang van terrein en hield beweging op het terrein zoveel mogelijk van elkaar gescheiden zodat ‘ontmoetingen en kruisingen’ beperkt bleven.
Uiteraard ontvangen we nog steeds gasten op het terrein, maar werken we ook toe naar een seizoensafsluiting van een bijzonder jaar.

2020 plattegrond tijdens corona