adashoeve ruit logofull 72dpiWe staan aan de start een nieuw kampeerseizoen. De eerste gasten zijn al geweest, de Pooltochten zijn begonnen met de eerste voorbereidingen en de eerste kampstafweekendjes (compleet met barbecue en kampvuur) zijn achter de rug! Het wordt een jaar van nieuwigheden. Nieuwe beheerders, veel nieuwe kampstaf, nieuwe coördinator activiteiten, nieuwe coördinator scoutshop, nieuwe secretaris en een nieuwe penningmeester. Met twee aanmelding voor de functie van SCENES coördinator durven wij wel te stellen dat wij dit jaar ook die functie gaan invullen. Gelukkig heeft het beheerteam Hans nog als geheugen voor de beheerszaken!

Natuurlijk heeft de kampstaf al gezien dat er een nieuw reserveringssysteem is. Het is altijd spannend als zoiets ingevoerd wordt. Gelukkig zijn er geen serieuze knelpunten naar boven gekomen. De snelheid en het gemak waarmee de kampstaf werken met het nieuwe systeem heeft opgepakt tijdens de kampstafdag, is een teken dat het helemaal goed komt met het nieuwe systeem.

Op het terrein gaat ook veel gebeuren. De nevengeul van de Vecht wordt veel eerder aangelegd dan wij verwachtten (zie verderop het stuk daarover). Berry is al heel druk bezig met het begin van een hersteltraject voor veel van de velden. Het moet ook eindelijk het jaar worden waarin wij het eerste SCENES terrein van Nederland worden.

Met al die nieuwigheid gaan wij met zijn allen aan de slag om te doen waar wij al jaren heel erg goed in zijn: scouts uit binnen- en buitenland een fantastische plek geven om te kamperen. Veel plezier het komend seizoen op Ada’s Hoeve.

Ivor & Daphne