vrijwilligersavond ommenOp maandag 17 februari werd in het gemeentehuis van Ommen de vrijwilligerspluim 2013 uitgereikt. Ook Ada’s Hoeve was hier goed vertegenwoordigd. Yfke van der Vet zat in de jury en verzorgde ook een deel van de organisatie. Zij moest alleen de jury verlaten omdat zij en Ard Jonker ook waren voorgedragen als kanshebbers voor deze pluim.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking gaven vrijwilligers in verschillende leeftijdscategorieën presentatie over het vrijwilligerswerk dat zij doen. Hetty en Yasemin mochten deze avond de twintigers vertegenwoordigen. Zij hebben kort verteld wat vrijwilliger zijn voor Ada’s Hoeve inhoudt en hoe zij dit vinden. Vooral de foto van stampende vrijwilligers in afvalcontainer maakte veel indruk bij het voornamelijk grijze publiek.

De pluim ging dit jaar naar de vrijwilligers van de Hoekstee. Dat mocht voor de zware Ada’s Hoeve delegatie de pret niet drukken. Zij kregen allemaal een mooie bos bloemen en hebben Ada’s Hoeve weer wat meer naamsbekendheid gegeven in de gemeente Ommen.

{aridoc engine="google" width="700" height="550"}http://www.adashoeve.nl/images/news_algemeen/2014/Vrijwilliger!_gemeente Ommen.pdf{/aridoc}