pooltochten  2011a-kleinDit jaar de 40ste editie van de Pooltochten, dat betekent dus één groot feest! Onder andere met een grote jubileumpost op de vrijdag, een jubileumbadge en een kampkrant! Maar ook met een feestelijke thema en jubileumlied.

Vanwege het jubileum hebben alle medewerkers van de Pooltochten van Ada's Hoeve een waardebon voor twee gratis overnachtingen ontvangen. Op de foto overhandigt Ard Jonker de bon aan de organisatie, tijdens het feest in de kampvuurkuil.

Alle ruim tweehonderd scouts van de Pooltochten kwamen samen op het activiteitenterrein. Daar konden de deelnemers allerlei opdrachten uitvoeren, zoals abseilen en touwklimmen. Maar ze konden zich ook vermaken op de fancy fair en pannenkoeken bakken. De pooltochten zijn afgesloten met een groots kampvuur in de kampvuurkuil.

 

Jubileumlied

Bij een jubileum hoort een feestelijk lied om het te vieren. Afgelopen zomer zijn de nachtegaaltjes van de Pooltochten de studio van het Deltion ingedoken en zijn na uren inzingen er pas weer uitgekomen.

Kijk voor meer informatie op de website van de Pooltochten.