opening nieuwbouw 10-4-2010 017-400pxOp zaterdag 10 april waren inwoners van Ommen en omgeving, samen met iedereen die Ada's Hoeve een warm hart toedraagt welkom tijdens de opening van de nieuwbouw. In aanwezigheid van de Burgemeester van Ommen, de dames Van Pallandt en nog veel meer vrienden, relaties en bekenden werd het een groot feest mede door de inzet van velen. Er werd een aantrekkelijk programma geboden in samenwerking met Scouting terrein Eerde, de scouting groepen Van Pallandt en St.Lodewijk.Via een wandelroute over het terrein kwamen de bezoekers o.a. langs een trappersbaan, skiklomplopen, brandmerken, worst roosteren in de kampvuurkuil, blik gooien, een modelzomerkampje, boogschieten en demonstraties living role play door games n stuff.
Bij de entree kon het voorterrein worden bekeken vanuit de boomtoppen, pannenkoeken worden gegeten. Dat alles onder de muziekale klanken van de harmonie uit Raalte.
In de middag kwam Berend Boezelman aan op het terrein en hebben wij hem bedankt voor alle jaren dat hij voor ons vele werkzaamheden verricht op ons terrein. Niet alleen het vangen van mollen, maar zeker ook het aanstampen van de containers. Mede door zijn inbreng hebben we daar veel mee kunnen uitsparen. Geheel verrast was hij dan ook namens ons allen de das van Ada's Hoeve te mogen ontvangen. Letterlijk hebben wij hem de das omgedaan. Dus als het goed is zal hij met de das om over het terrein fietsen.
Berend P1100553's-Avonds voordat de medewerk(st)ers het buffet aanvielen heeft Fedde Boersma (rentmeester Scouting Nederland) namens het Bestuur aan Bas vd Boom en Hans Hogenbirk het waarderingsteken in zilver uitgereikt. Het beheerteam had de aanvraag ingediend om hen te bedanken voor hun inzet en vele werk met betrekking tot het Leaderproject voor ons terrein. Zoals de omschrijving al zegt is hun inzet door ons allen zeer gewaardeerd. Ook zij waren beiden verrast.

Lees artikel uit de Stentor 12-4-2010

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door: