2022 brandstempelHet activiteitenteam werkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Het meeste materiaal is ondertussen gecheckt en ook wordt de website weer up-to-date gemaakt. Er worden een aantal nieuwe activiteiten in de omgeving vermeld. Ook leuk om als kampstaf eens te kijken wat er allemaal te doen is in Ommen en omgeving. En wie weet om zelf ook eens op een rustig moment uit te proberen!
Nieuw dit seizoen is de verhuur van poffertjespannen. De recepten zijn zowel in het Nederlands als in het Duits en Engels beschikbaar, dus ook leuk voor gasten uit het buitenland om kennis te maken met een Hollandse traditie.
Het aantal biertafelsets is uitgebreid, deze kunnen nu ook via de website gereserveerd worden.
Afgelopen zomer waren de pizzaovens favoriet onder de kampeerders, maar door het stookverbod was het helaas vaak niet mogelijk om de pizzaovens te gebruiken. Wouter heeft aangeboden om te kijken of de kleine pizzaoven ook geschikt gemaakt kan worden voor het gebruik met een gasbrander, zodat de oven ook bij een stookverbod verhuurd zou kunnen worden. Mocht dit niet gaan lukken dan overwegen wij een gasgestookte pizzaoven aan te schaffen. Tips hiervoor zijn welkom!
Het brandmerken wordt niet veel gedaan als activiteit. Veel kampstaf vindt dit toch te omslachtig of ze weten niet goed hoe zij deze activiteit aan moeten bieden. Daarom is een elektrische brandstempel met het logo van Ada’s Hoeve aangeschaft. Die kan dan ook gebruikt worden bij de activiteiten voor het 100 jarig jubileum van Ada’s Hoeve.

  

2022-activiteitenboekje.jpgEr is een nieuwe folder gemaakt die (digitaal) gestuurd wordt naar alle groepen die naar Ada’s Hoeve komen en ook bij de receptie hangt. Groepen kunnen voor hun kamp al zien wat er wordt aangeboden en via de website direct reserveren. Vorig jaar is dat de groepen (en ons) goed bevallen daarom gaan wij daar dit jaar mee door.