pionieren schommel

Vlotvaren

We hebben niet alleen pionierhout, maar ook tonnen en peddels (en een beperkt aantal zwemvesten) beschikbaar om jullie eigen vlot te bouwen. Voor het vlotvaren kan je touw van ons lenen. Gaan jullie de uitdaging aan?

Vlotvaren reserveren

pionieren schommel

Kanovaren

Wil jij Ommen en omgeving eens vanaf het water ontdekken? Ada’s Hoeve ligt niet alleen aan de Vecht, ook de Regge stroomt dicht bij Ada’s Hoeve in de Vecht. Volop mogelijkheden dus om met een kano de omgeving te gaan verkennen! In samenwerking met NuNature verhuren wij nu ook 3-persoons kano’s dus wat houdt jullie tegen?

Kanovaren reserveren

PIzzaoven

Pizzaoven

Wat is er leuker dan in de vrije natuur te genieten van je eigen gebakken pizza?! Op Ada’s Hoeve bieden we je de mogelijkheid onze - door enkele kampstaffers gemaakte - verrijdbare pizzaoven te gebruiken op je eigen kampeerveld. Wanneer jij zorgt voor genoeg hout om de oven flink op te stoken en de ingrediënten, zorgen wij voor de recepten voor een heerlijke pizza en de extra benodigdheden zoals een beslagkom, pizzaschep en ovenhandschoen. Ga je voor makkelijk of voor helemaal zelf gemaakt? Aan jou de keus!

Pizzaoven reserveren

stroopwafelijzers

Stroopwafel bakken

Altijd al je eigen stroopwafels willen bakken? Dan heb je nu de kans om dit uit te proberen! Op Ada’s Hoeve hebben we een aantal stroopwafelijzers in een prachtige kist. Het deksel van deze kist is ook te gebruiken als uithangbord voor je eigen stroopwafelkraam! En met de juiste ingrediënten wordt jij vast een meesterbakker.

Stroopwafel bakken reserveren

Poffertjes bakken

Poffertjes bakken

Wat is er lekkerder dan eigen gebakken poffertjes volgens oud Hollands recept? Ontdek je baktalenten en ga aan de slag met deze kist waarin alle benodigdheden zitten om je eigen poffertjeskraam te beginnen. Alleen de ingrediënten moet je zelf regelen en natuurlijk een lekker vuurtje om op te kunnen bakken.

Poffertjes bakken reserveren

Biertafelset

Biertafelset

Ook genoeg van het gesjouw met stoelen en banken als je op kamp gaat met je groep? Wij verhuren nu ook biertafelsets tegen een aantrekkelijk tarief van € 2,50 per dag per set (€ 3,25 voor niet-scouts). Reserveer niet te laat, want op-is-op.

Biertafelset reserveren