Naast het Scouting Labelterrein Eerde en het Zeesserveld zijn in de omgeving van Ada’s Hoeve nog meer mogelijkheden om met je groep te overnachten tijdens een meerdaagse hike o.i.d. We hebben een aantal locaties voor je op een rijtje gezet zodat jullie zelf contact kunnen opnemen, de mogelijkheden kunnen bespreken en eventueel een reservering plaatsen.

Landgoed Vilsteren

Landgoed Vilsteren biedt aan groepen de mogelijkheid ouderwets primitief te kamperen. Er is geen sanitair, wel een waterpomp. Het kampeerterrein ligt in het bos aan de rand van de heide en moet vooraf besproken worden.

Scouting Azoele

Tussen Den Ham en Vroomshoop biedt Scouting Azoelen aan scoutinggroepen de mogelijkheid hun clubgebouw  te huren. Op het terrein bij het clubgebouw kan ook gekampeerd worden.

Huysmangroep III

In de omgeving van Heino staat een eenvoudige blokhut van de Huysmangroep III. Er kan binnen overnacht worden, maar ook rondom het gebouw zijn volop mogelijkheden om te kamperen.

Stanley Groep Hardenberg

In het gemeentebos van Hardenberg biedt de Stanley Groep de mogelijkheid hun blokhut te huren. Er is slaapgelegenheid voor maximaal 40 personen.

Scoutingterrein Vlierbelten

Bij buurtschap Varsen ligt de Vlierbelten, een kleinschalig primitief scoutingterrein waarvan gebruik gemaakt kan worden door het doen van een klus op het terrein of voor een vooraf afgesproken gift.

Boerderijcampingen

Kleine groepen zijn soms ook welkom voor een overnachting tijdens een hike op een boerderijcamping. Aan de noordkant van de Vecht zijn bijvoorbeeld Boerencamping Het Varsenerveld en Boerderijcamping ’t Slag een goede optie om te informeren naar de mogelijkheden.